fotospel

Tijdens het bovenbouwkamp hebben we het fotospel gespeeld. In groepjes gingen de kinderen met een begeleider het dorpje in om zoveel mogelijk punten te verdienen door het maken van foto's. Alle groepjes kregen een envelop mee met daarin kaartjes met opdrachten. De kinderen mochten zelf weten welke opdrachten ze uit gingen voeren. Op een vooraf afgesproken tijd moesten de groepjes weer terug zijn bij het verzamelpunt.
Na het kamp hebben we alle foto's afgedrukt en hebben de kinderen er een collage van gemaakt. De kaartjes met de opdrachten plakten ze bij de foto zodat het voor iedereen duidelijk was welke opdracht gefotografeerd zijn. Uiteindelijk heeft een jury van leerkrachten alle foto's bekeken en de punten opgeteld. Voor het winnende groepje was er een kleine prijs.

Hieronder kun je het document met de opdrachtkaartjes downloaden. Het document bevat ook een uitlegkaartje voor de kinderen.
De opdrachten zijn deels zelf verzonnen, maar ook voor een gedeelte afkomstig van allerlei verschillende internetsites. Mocht je werk van jezelf herkennen, dan hoor ik dat graag!

fotospel kaartjes en uitleg